Новини

Лесовъд на годината 2014 г.

По време на националното тържество по повод предстоящия празник на лесовъдската колегия „Седмица на гората“, което се проведе на 01.04.2014 г. в гр. Бургас, министър Димитър Греков награди най-заслужилите лесовъди. Признанието „Лесовъд на годината 2013” бе присъдено на инж. Сашка Иванова - зам. директор на РДГ Смолян, а нейни подгласници станаха инж. Емил Ракъджиев - гл. експерт в ИАГ, инж. Сергей Колов - зам. директор на ТП ДГС Берковица и инж. Константин Недев - директор на ДЛС Тополовград.
С наградата "За цялостен лесовъдски принос" бе отличен инж. Стойко Желев - зам. директор на ТП ДЛС Малко Търново. Проф. Палигоров - председател на СЛБ връчи на наградените грамоти и плакети на Съюза.

На наградените бяха връчени и грамоти от името на Министъра на МЗХ, както и плакети на Изпълнителна агенция по горите от името на изпълнителния директор на ИАГ, инж. Григор Гогов.
По-рано същия ден министър Димитър Греков откри паметна плоча посветена на „135 години Горска служба в България”, „120 години Регионална горска служба” и „105 години Съюз на лесовъдите в България” в гр. Бургас.

 

 

От нашата галерия

+ Виж повече

Вестник

брой 85 / 2022

Последни новини

10.04.2022

Служители на РДГ София и ТП ДГС Самоков отдадоха заслужена почит на лесовъдите и горските работници, дали своя принос за създаването и стопанисването на нови гори и техникоукрепителни съоръжения във водоснабдителния басейн на яз. "Искър".

+ Прочети повече